Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@04:56:48 GMT

انحصار واردات هیوندای در دستان کرمان موتور

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۵۳۸۵۴

انحصار واردات هیوندای در دستان کرمان موتور

چند روزی است که خبر افزایش قیمت 6 خودرو وارداتی توسط کرمان موتور در رسانه ها به چشم می خورد. افزایش قیمت این خودروها به گونه ای است که بعضاً در برخی مدل ها مانند سانتافه قیمت اعلامی تا بیش از 30 میلیون تومان با قیمت واقعی فاصله دارد. وقتی به سایت جهانی هیوندا مراجعه کردیم متوجه شدیم که انحصار واردات خودروهای سواری هیوندا در دستان این خودروساز داخلی است که حالا به یک واردکننده تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی، در هفته گذشته با رونمایی قیمت های جدید 6 خودروی وارداتی توسط کرمان موتور صدای رسانه ها و مردم به انتقاد از این قیمت ها بلند شد. در همین زمینه در مورخه 14 دی 1396 مطلبی با عنوان "در بی کفایتی نهادهای نظارتی، کرمان موتور می تازد" در سایت تابناک اقتصادی منتشر شد که در آن به بررسی قیمت واقعی خودروی سانتافه پرداخته شد. در آن مطلب اشاره شد که قیمت واقعی این خودرو با آنچه کرمان موتور اعلام کرده است بیش از 30 میلیون تومان تفاوت دارد.

هنگامی که به دنبال این مسئله رفتیم دیدیم که کرمان موتور در واردات خودروهای سواری برند هیوندا دارای انحصار می باشد. برای این منظور اول به سایت جهانی برند هیوندا سری زدیم. وقتی به قسمت نمایندگی های رسمی برند هیوندا در کشور ایران وارد شدیم، مشاهده شد که هیوندا دارای چهار نمایندگی رسمی در ایران می باشد. این نمایندگی ها عبارت بودند از: آسان موتور، کرمان موتور، شرکت پاکرو سبز قشم و سروش دیزل مبنا.

 

سپس سری به سامانه نمایندگی شرکت های خارجی در ایران زدیم. هنگامی که برند هیوندا در زمینه خودرو را جستجو کردیم، دقیقاً اسم چهار نمایندگی ذکر شده در سایت اصلی هیوندا به عنوان نمایندگی های این برند در ایران آمد. وقتی به قسمت اطلاعات مربوط به مجوزهای این نمایندگی ها رجوع کردیم مشخص شد که شرکت سروش دیزل مبنا در کار واردات خودروهای سنگین برند هیوندا می باشد. این شرکت واردکننده کاميون 6 تن مدل HD65، کاميون 8 تن مدل HD78 و ميني بوس مدل H350 برند هیوندا است. تاریخ گواهی نمایندگی این شرکت از هیوندا نیز از 10 آذر 1394 تا 23 مرداد 1397 و معتبر می باشد. همچنین شرکت پاکرو سبز قشم واردکننده خودروهای سواری هیبریدی این برند می باشد. این شرکت خودروی سواری سوناتا ال اف هيبريدي ( اچ اي وي) را وارد می کند و تاریخ گواهی نمایندگی این شرکت از هیوندا نیز از 22 شهریور 1396 تا 10 اردیبهشت 1398 و معتبر می باشد.

تا اینجای این ماجرا، دو شرکت فوق واردکننده خودروهای سواری برند هیوندا نمی باشند. دو شرکت باقی مانده یعنی شرکت آسان موتور و کرمان موتور هر دو واردکننده خودروهای سواری برند هیوندا می باشند با این تفاوت که در سامانه نمایندگی شرکت های خارجی در ایران اعلام شده است که گواهی نمایندگی شرکت آسان موتور منقضی است ولی گواهی شرکت کرمان موتور معتبر است. شایان ذکر است که تاریخ گواهی نمایندگی شرکت آسان موتور از برند هیوندا از تاریخ 29 بهمن 1392 تا 29 اسفند 1393 بوده است.

 

پس هم اکنون، تنها واردکننده انحصاری خودروهای سواری برند هیوندا در ایران شرکت کرمان موتور می باشد. خودروسازی که حالا تبدیل به یک واردکننده انحصاری شده است و شاید به همین منظور است که می تواند هر قیمتی را برای خودروهای سواری برند هیوندا تعیین کند حتی اگر این قیمت ها با قیمت های واقعی، بیش از 30 میلیون تومان تفاوت داشته باشد.

 

در اینجاست که باید نهادهای مربوطه ورود پیدا کنند و از حق مصرف کنندگان دفاع نمایند. اگر قرار است خودروسازهایی که هم اکنون به واردکننده تبدیل شده اند دارای انحصار در واردات خودروها باشند بهتر است نهادهای مربوطه امتیازات خاصی را از این خودروسازها در زمینه های دیگری چون تولید و یا خدمات پس از فروش بگیرند.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سن ایچ لیدر بازار آبمیوه و نوشیدنی ایران سبد کالای خود را با معرفی محصولی جدید کامل کرد. روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه۱۴۰۳ شرکت عالیفرد با برند سن ایچ در مراسمی که با حضور مدیران و اعضای شرکت عالیفرد، سایه سمن، تیم فروش و... برگزار شد، از محصول جدید خود به نام نوشابهگازدار لیموناد در بسته بندی شیشه ۲۵۰ سیسی رونمایی کرد.
لیموناد که قدمت آن به صد‌ها سال پیش در مصر بازمیگردد، ابتدا ترکیبی از لیمو تازه، آب، عسل یا شکر بوده است که سال‌ها بعد آب گازدار نیز به آن افزوده شد. این نوشیدنی محبوب اولینبار در دنیا بهصورت صنعتی با برند سونآپ (توسط شرکت پپسی) در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده آمریکا تولید شد.
امروز برند سن ایچ بر پایه نوآوری در سبد محصولات خود و نیاز مشتریان، موفق به تولید این محصول برای خلق تجرب‌های متفاوت برای دوستداران و مخاطبان خود شده است.

از نکات مهم و قابلتوجه در این محصول، استفاده از طعم‌عدهنده طبیعی فرموله شده توسط شرکت عالیفرد (سن ایچ) است که حس طبیعی بودن و ماندگاری بالایی به آن میدهد. استفاده از حجم بالای گازکربنیک در محصول باعث ایجاد احساس تازگی مطلوبی در مصرفکننده مینماید که به کمک بالانس دقیقی که بین ترشی و شیرینی در این محصول ایجاد شده، در مجموع پس از نوشیدن آن احساس خوشایندی برای فرد ایجاد مینماید.
نوشابهگازدار لیموناد سن ایچ، تلاش بر تصویر لحظ‌های شاد، حس تازه شدن در بین شلوغی روزانه و هیاهوی پر جنبوجوش دنیای مخاطب خود دارد. سن ایچ از برند‌هایی است که در زمینه تولید و صادرات آبمیوه و شربت به چهارگوشه جهان پیشگام است و طی نیم‌قرن حضور خود در بازار آبمیوه و نوشیدنی، با استفاده از تکنولوژی روز، مواد اولیه باکیفیت، میوه‌های مرغوب در کنار بکار گیری نیروی متخصص و ماهر، توانسته همواره محبوبیت خود را در بازار‌های داخلی و خارجی حفظ کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • خرید باسکول دقیق و اصل
  • آشنایی با انواع غرفه های نمایشگاهی به همراه تعرفه ساخت
  • اولین وانت کیا احتمالا این شکلی خواهد بود /عکس
  • خرید ویپ و پادهای اورجینال از برند ووپو VOOPOO در فروشگاه ویپ ایران
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور + جدول